# 1529

Overordna filosofi for sentrum

Innspel

access_time 19. juni 2017 person Kim Gunnar Jensen thumb_up 2
  • Innspel

Beskrivelse

Se for deg Strandgata med den blå promenade. Det yrer av ulike kafe og restaurant tilbud, samt nisjeprodukt butikker. Naustdal Dampbakeri, Lille Marked, Aroma, Bistroen, Capo, Hjørnevikbua, Lille Kinn, Den gamle nabo, Thai-san,Restaurant Bryggekanten, er allerede på plass. I Trovik kvartalet har Egon startet restaurant, ved Horne Brygge er det Peppes Pizza. Dette er plassen man drar om man vil treffe folk, ut å spise, ta en fest. Trovikkvartalet er festplassen i Florø.

På Evja er det store varehus og kjøpesenter, parkeringshus. Dette er plassen for storhandelen.

Havna (fugleskjærskaia): Dette er selve knutepunktet mellom Ålesund og Bergen. Her møtes alle som er på farten. Lokalbåter, ekspressbåter, hurtigruta, lokalbuss, ekspressbuss, shuttlebuss til flyplassen, drosjesentralen ligger kanskje her. Det er etablert hotell der havnekontoret i dag ligger, med flott utsikt.

Evja: Store varehus, kjøpesenter, parkeringshus.
Strandgata: Kafeer, utesteder, nisjeprodukter, festplass.
Indre havn (Fugleskjærskaia): Skyss stasjon, knutepunkt for båt, buss og flyplass. Elektrisk shuttlebuss til flyplassen. Hotell.

Bileter

landscape Ingen bileter

Kommentarar

1 kommentarar
Philip Dixon Sandberg  •  Administrator  •  11. juli 2017 - 13:43    
Godt innspill! Hvilke næringer som passer inn hvor i byen er et viktig tema. Bilbaserte og arealkrevende næringsvirksomheter bør lokaliseres utenfor sentrum og til overordnet vegnett.

Lokasjon

place Markegata 25, 6900 Florø, Norge

Tidslinje

Innspel
Innspel publisert 19. juni 2017 av Kim Gunnar Jensen